Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Takläggare i Helsingborg

Här hittar du takläggare i Helsingborg med omnejd. 

Hittatakläggare.se riktar sig till dig som vill få offerter från entreprenörer som erbjuder takrenovering och takläggning.

Ett bra tak gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och att renovera sitt tak i tid är ofta en av de bästa investeringarna som går att göra.

Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag i Helsingborg som erbjuder tjänster inom takrenovering och takläggning!

Hur får jag flera offerter takläggning?

När du fyller i vårt kontaktformulär och skickar iväg det så sätts flera processer igång. Vi tar hand om din ansökan och skickar vidare den till vår samarbetspartner, som har en stor databas av takläggare i som är verksamma i Helsingborg. Beroende på vad det är för typ av takläggning du vill ha hjälp med så matchas du ihop med rätt hantverkare för uppdraget.

Dessa hör sedan av sig till dig med sina offerter, som bland annat innehåller kostnadsförslag. Du får också ta del av information om företagen, deras kompetenser och omdömen från tidigare kunder. Det gör att du får tillgång till ett brett underlag när du ska ta ditt slutgiltiga beslut om vilken takläggare som du ska anlita.

Alla privatpersoner, företag och föreningar i Helsingborg med omnejd är välkomna att ansöka om offerter genom oss, och det kostar ingenting att använda tjänsten. Det finns heller inga krav på att du ska anlita något av företagen som hör av sig med offerter.

Vad kostar en takläggare att anlita i Helsingborg?

Det är svårt att svara på vad ett takläggningsarbete kostar, eftersom det handlar om hur omfattande arbetet är, om det gäller att rusta upp ett befintligt tak, lägga ett nytt tak eller en bara en allmän kontroll. 

Det absolut vanligaste är att priset på taket sätts baserat på kvadratmeter, så hur stor taket är spelar också in i slutpriset. Därutöver tillkommer kostnader för arbetsmaterial och övriga extra kostnader som kan uppkomma.

Vi rekommenderar att du alltid tar in flera offerter så att du kan jämföra priser och få en uppfattning om vad en rimlig medelkostnad är för just det takläggningsarbete som du vill få utfört. 

Eftersom vår offertförfrågningstjänst är gratis och inte kommer med några förpliktelser att anlita företagen som svarar, så passar den även utmärkt för dig som i första hand bara är nyfiken på vad ett takläggningsarbete kostar i snitt från takläggare i .

Om du ansöker i egenskap av privatperson har du rätt att dra av en del av arbetskostnaden för takläggning, genom ROT-avdraget. Det ger dig upp till 30 procent billigare pris på arbetet och är därför mycket förmånligt. 

Det är vanligt att de takläggare som skickar sina kostnadsförslag redan har räknat med ROT-avdraget i priset, men du bör se efter hur det förhåller sig när du får ta del av offerterna. 

Även för bostadsrättsföreningar och företag

Vår offertförfrågningstjänst används även av många föreningar och företag i Helsingborg som är i behov av en takläggare.

Bostadsrättsföreningar har i många fall större uppdrag för takläggare, som exempelvis kan handla om att byta tak på flera radhuslängor. Ett sådant arbete är förstås omfattande, men med rätt kompetens går det smidigt.

Innan en firma anlitas för uppdraget är det alltså en bra idé att bostadsrättsföreningen jämför offerter från flera olika takläggare och anlitar riktiga proffs som har erfarenhet av större takläggningsarbete för jobbet.

I många fall kan takläggare erbjuda fast pris på ett större takläggningsarbete, så att bostadsrättsföreningen kan budgetera och planera inför det. När du använder formuläret för att ansöka om offerter kan du alltid välja om arbetet ska utföras snarast möjligt eller om det handlar om ett arbete så långt fram som ett år i tiden.

Ansök om gratis offerter via oss idag och hitta din takläggare i Helsingborg!

Våra senaste förfrågningar

Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Takläggning & renovering av tak

Byte av gammalt tegeltak på uthus till korrugerad plåt.
Ev. Ytterligare ett uthus behöver nytt plåttak.
Renovering på enklaste sätt då uthuset är gammalt.

Hjördis bad om offert för Bygg & hantverkare - Takläggning & renovering av tak

June bad om offert för Bygg & hantverkare - Takläggning & renovering av tak

Gäller en fristående friggebod

Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Takläggning & renovering av tak

Eternittak sen byggnadsår 1937. Enl skortstensinspelktion för 2 år sen antydan till svaghet i eterniten i närheten av skorstensbasen. Enl tid samtal skulle det gå att lägga plåten direkt på eterniten utan först avlägsnande av densamma.

Christoffer bad om offert för Bygg & hantverkare - Takläggning & renovering av tak

Arnt Ove bad om offert för Bygg & hantverkare - Takläggning & renovering av tak

Byte ut tegelpannor til stålpannor.

Kurt bad om offert för Bygg & hantverkare - Takläggning & renovering av tak

Sätta dit en takstege och liten gångbrygga på plåttak. Taket är nylagt av oss själva och detta arbete kvarstår. Därför att sotning skall ske den 26 okt kl 10-12. Sjukdom i familjer gör att vi inte kan göra det själva. Det är ett litet jobb.…

June bad om offert för Bygg & hantverkare - Takläggning & renovering av tak

Gäller en fristående friggebod
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.